Trailer: Drie uur durende Tudum: een wereldwijd fan event op 25 september te zien op Netflix

Trailer: Drie uur durende Tudum: een wereldwijd fan event op 25 september te zien op Netflix

Op 25 september treden de grootste sterren en makers van Netflix van over de hele wereld op het virtuele podium voor een geweldige dag vol exclusives en first-looks. "Het is ons allereerste wereldwijde TUDUM-event. Het doel is simpel: Netflix-fans van over de hele wereld vermaken en erkennen."

Populairste films en series
Tijdens het drie uur durende evenement zullen meer dan 70 films en series aan bod komen, waaronder een aantal van onze populairste terugkerende seizoenen zoals Stranger Things, Bridgerton, The Witcher, La Casa De Papel en Cobra Kai, evenals blockbusterfilms zoals Red Notice, Don't Look Up, Extraction, The Harder They Fall, The Old Guard en nog veel meer.

Bekijk de trailer van Tudum: een wereldwijd fan event hieronder.

Trailer: Drie uur durende <em>Tudum: een wereldwijd fan event</em> op 25 september te zien op Netflix Op 25 september treden de grootste sterren en makers van Netflix van over de hele wereld op het virtuele podium voor een geweldige dag vol exclusives en first-looks. "Het is ons allereerste wereldwijde TUDUM-event. Het doel is simpel: Netflix-fans van over de hele wereld vermaken en erkennen." Populairste films en seriesTijdens het drie uur durende evenement zullen meer dan 70 films en series aan bod komen, waaronder een aantal van onze populairste terugkerende seizoenen zoals Stranger Things, Bridgerton, The Witcher, La Casa De Papel en Cobra Kai, evenals blockbusterfilms zoals Red Notice, Don't Look Up, Extraction, The Harder They Fall, The Old Guard en nog veel meer. Bekijk de trailer van Tudum: een wereldwijd fan event hieronder. Bekijk ook Bekijk de trailer van MAID: vanaf 1 oktober te zien op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Locke & Key Seizoen 2: vanaf 22 oktober te zien op Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer: Drie uur durende Tudum: een wereldwijd fan event op 25 september te zien op NetflixActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV