Hart van Nederland: politie vindt lichaam op parkeerplaats ziekenhuis in Almelo

Hart van Nederland: politie vindt lichaam op parkeerplaats ziekenhuis in Almelo

<em>Hart van Nederland</em>: politie vindt lichaam op parkeerplaats ziekenhuis in Almelo Bij de parkeerplaats van het ziekenhuis in Almelo is woensdag rond het middaguur een lichaam gevonden, aldus de politie. Over de identiteit doen ze nog geen uitspraken, maar wel zegt de politie dat het lichaam is aangetroffen onder verdachte omstandigheden. Je hoort 't in bovenstaande video van Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Bekijk beelden Greenpeace-protest bij Tweede Kamer: "Stikstof vernielt onze natuur" Bekijk deze video » Burgemeester Ede René Verhulst over autobranden: "Een bittere pil" (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Pieter Omtzigt terug in Den Haag: 'Ik zie op tegen alle aandacht' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bij de parkeerplaats van het ziekenhuis in Almelo is woensdag rond het middaguur een lichaam gevonden, aldus de politie. Over de identiteit doen ze nog geen uitspraken, maar wel zegt de politie dat het lichaam is aangetroffen onder verdachte omstandigheden. Je hoort 't in bovenstaande video van Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: politie vindt lichaam op parkeerplaats ziekenhuis in Almelo of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV