Bastiaan Ragas over terugkomst musical Aïda: "Dit wil je niet missen!" (video)

Bastiaan Ragas over terugkomst musical Aïda: "Dit wil je niet missen!" (video)

De succesvolle musical Aïda komt na twintig jaar terug. Op 21 oktober zingen onder anderen Bastiaan Ragas, Antje Monteiro en Carolina Dijkhuizen de nummers van de musical live in TivoliVredenburg in Utrecht.

"One Night Only"
Ook René van Kooten, Leona Philippo en Ben Cramer zijn van de partij. Bastiaan Ragas is zo enthousiast dat hij op Instagram beelden deelt van de muscial. "One Night Only. Dit wil je niet missen. Ik in ieder geval niet", schrijft Bastiaan Ragas met een knipoog in zijn Instagram Stories.

<em>Bastiaan Ragas</em> over terugkomst musical Aïda: &quot;Dit wil je niet missen!&quot; (video) De succesvolle musical Aïda komt na twintig jaar terug. Op 21 oktober zingen onder anderen Bastiaan Ragas, Antje Monteiro en Carolina Dijkhuizen de nummers van de musical live in TivoliVredenburg in Utrecht. "One Night Only"Ook René van Kooten, Leona Philippo en Ben Cramer zijn van de partij. Bastiaan Ragas is zo enthousiast dat hij op Instagram beelden deelt van de muscial. "One Night Only. Dit wil je niet missen. Ik in ieder geval niet", schrijft Bastiaan Ragas met een knipoog in zijn Instagram Stories. Bekijk ook Video: TivoliVredenburg bezig met plan om voor 30 man open te gaan Bekijk deze video » Zien: Johnny de Mol zingt musical Aïda-hit Te Ver Gegaan op het toilet bij HLF8 Bekijk deze video »
Show :
Bastiaan Ragas over terugkomst musical Aïda: "Dit wil je niet missen!" (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bastiaan Ragas over terugkomst musical Aïda: "Dit wil je niet missen!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV