Zien: Dionne Stax en Carrie Ten Napel nieuwe presentatrices van Droomhuis Gezocht

Zien: Dionne Stax en Carrie Ten Napel nieuwe presentatrices van Droomhuis Gezocht

Na meer dan tien seizoenen Droomhuis Gezocht draagt Sybrand Niessen het stokje over. En al wilde Diederik Ebbinge heel graag. Het zijn de presentatrices Dionne Stax en Carrie Ten Napel die nu mensen zullen gaan helpen met hun zoektocht naar een droomhuis in het buitenland.

Eerste bestemming
"Ik heb het jaren met plezier gedaan", vertelt Sybrand. Maar het is nu over en uit voor hem, want Carrie en Dionne zijn namelijk al druk bezig geweest met de persfoto's voor het programma. Ze hebben er erg veel zin in, vertellen ze. De eerste bestemming is Corfu in Griekenland.Bekijk hieronder het Tijd voor MAX-fragment waarin Sybrand vertelt dat hij stopt met Droomhuis Gezocht.

Het nieuwe seizoen van Droomhuis Gezocht is binnenkort te zien op NPO 1. Je kunt alle fragmenten van Droomhuis Gezocht terugkijken via Gids.tv.

Zien: <em>Dionne Stax</em> en <em>Carrie Ten Napel</em> nieuwe presentatrices van <em>Droomhuis Gezocht</em> Na meer dan tien seizoenen Droomhuis Gezocht draagt Sybrand Niessen het stokje over. En al wilde Diederik Ebbinge heel graag. Het zijn de presentatrices Dionne Stax en Carrie Ten Napel die nu mensen zullen gaan helpen met hun zoektocht naar een droomhuis in het buitenland. Eerste bestemming"Ik heb het jaren met plezier gedaan", vertelt Sybrand. Maar het is nu over en uit voor hem, want Carrie en Dionne zijn namelijk al druk bezig geweest met de persfoto's voor het programma. Ze hebben er erg veel zin in, vertellen ze. De eerste bestemming is Corfu in Griekenland.Bekijk hieronder het Tijd voor MAX-fragment waarin Sybrand vertelt dat hij stopt met Droomhuis Gezocht. Het nieuwe seizoen van Droomhuis Gezocht is binnenkort te zien op NPO 1. Je kunt alle fragmenten van Droomhuis Gezocht terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook MAX voor Limburg: Jan Slagter & Dionne Stax presenteren inzamelingsactie (video) Bekijk deze video » Dionne Stax heeft nieuwe liefde: "Steve van duo Lukas & Steve" (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: Dionne Stax en Carrie Ten Napel nieuwe presentatrices van Droomhuis Gezocht


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dionne Stax en Carrie Ten Napel nieuwe presentatrices van Droomhuis Gezocht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV