Op1 gemist? Burgemeester Haarlem waarschuwt theater voor dwangsom van 2.500 euro

Op1 gemist? Burgemeester Haarlem waarschuwt theater voor dwangsom van 2.500 euro

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Burgemeester <em>Haarlem</em> waarschuwt theater voor dwangsom van 2.500 euro Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Directeur Frencken heeft ervoor gekozen om de try-out van Theo Maassen in het theater door te laten gaan met maximale capaciteit: "Wij konden het niet over ons hart verkrijgen om mensen af te bellen", aldus de directeur. Toch vindt de burgemeester van Haarlem dat ook het theater zich aan de regels moet houden: "Er moet toch een oplossing zijn, binnen de regels." Houden zij zich alsnog niet aan de regels, staat hen een dwangsom van 2.500 euro te wachten. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Burgemeester Haarlem waarschuwt theater voor dwangsom van 2.500 euro

Directeur Frencken heeft ervoor gekozen om de try-out van Theo Maassen in het theater door te laten gaan met maximale capaciteit: "Wij konden het niet over ons hart verkrijgen om mensen af te bellen", aldus de directeur. Toch vindt de burgemeester van Haarlem dat ook het theater zich aan de regels moet houden: "Er moet toch een oplossing zijn, binnen de regels." Houden zij zich alsnog niet aan de regels, staat hen een dwangsom van 2.500 euro te wachten.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Burgemeester Haarlem waarschuwt theater voor dwangsom van 2.500 euro of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV