Rooijakkers Over De Vloer met Jan de Hoop gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Rooijakkers Over De Vloer met Jan de Hoop gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Rooijakkers Over De Vloer: Jan de Hoop

Rooijakkers Over De Vloer met Jan de Hoop gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Rooijakkers Over De Vloer: Jan de Hoop emotioneel door liefde voor Coen Bekijk deze video » Deze week gaat Art Rooijakkers langs bij Jan de Hoop bij nieuwslezer Jan de Hoop, bekend van het RTL Ontbijtnieuws. VeluweJan de Hoop ontvangt Art in zijn prachtige huis midden op de Veluwe. Art ontmoet Coen, de man met wie Jan al 41 jaar gelukkig is. WorstelingJan vertelt over zijn liefde voor hem, maar ook over zijn worsteling om uit de kast te komen. Verder deelt de nieuwslezer zijn verrassende ambities voor na zijn pensioen volgend jaar. Nieuw programma Jan de Hoop verdwijnt al na één aflevering van televisie Bekijk deze video » RTL Boulevard: Jan de Hoop openhartig over relatie met zijn man Coen Bekijk deze video » ZIEN: visagiste Jan de Hoop loopt live-uitzending RTL Nieuws binnen (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Rooijakkers Over De Vloer met Jan de Hoop gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week gaat Art Rooijakkers langs bij Jan de Hoop bij nieuwslezer Jan de Hoop, bekend van het RTL Ontbijtnieuws.

Veluwe
Jan de Hoop ontvangt Art in zijn prachtige huis midden op de Veluwe. Art ontmoet Coen, de man met wie Jan al 41 jaar gelukkig is.

Worsteling
Jan vertelt over zijn liefde voor hem, maar ook over zijn worsteling om uit de kast te komen. Verder deelt de nieuwslezer zijn verrassende ambities voor na zijn pensioen volgend jaar.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Rooijakkers over de vloer

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rooijakkers Over De Vloer met Jan de Hoop gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier