Keuringsdienst van waarde over bij-vriendelijke bloemen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Keuringsdienst van waarde over bij-vriendelijke bloemen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Keuringsdienst van waarde over bij-vriendelijke bloemen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze week duikt de Keuringsdienst van Waarde in bloemen die bij-vriendelijk genoemd worden. SymboolDe bloemetjes en de bijtjes. Ze zijn hét symbool voor een liefdevolle relatie. Dat zit wel goed tussen die twee, zou je dus denken. DuisterMaar er worden ook bloemen verkocht die speciaal bij-vriendelijk heten te zijn. De Keuringsdienst doet een duistere ontdekking bij deze bijzondere vrienden van de bij. Jinek gemist? Teun van de Keuken deed schokkende ontdekking over microplastic Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week duikt de Keuringsdienst van Waarde in bloemen die bij-vriendelijk genoemd worden.

Symbool
De bloemetjes en de bijtjes. Ze zijn hét symbool voor een liefdevolle relatie. Dat zit wel goed tussen die twee, zou je dus denken.

Duister
Maar er worden ook bloemen verkocht die speciaal bij-vriendelijk heten te zijn. De Keuringsdienst doet een duistere ontdekking bij deze bijzondere vrienden van de bij.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Keuringsdienst van Waarde

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Keuringsdienst van waarde over bij-vriendelijke bloemen gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV