Samenvatting Manchester City - RB Leipzig (Champions League)

Samenvatting Manchester City - RB Leipzig (Champions League)

Samenvatting <em>Manchester City - RB Leipzig</em> (Champions League) Niet alleen in Lissabon voltrok zich gisteravond een spektakelstuk, bij Sporting - Ajax; ook in Manchester vielen de doelpunten als rijpe appelen van de boom. Manchester City kreeg bezoek van RB Leipzig en opende de score in de zestiende minuut via Nederlander Nathan Aké. Dit was echter pas het begin van alle voetbalpret: toen de stofwolken eenmaal waren opgetrokken, prijkte een 6-3 eindstand op het bord. Bekijk de samenvatting van Manchester City - RB Leipzig hierboven. Bekijk ook Samenvatting Liverpool - AC Milan (Champions League) Bekijk deze video » Samenvatting Internazionale - Real Madrid (Champions League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Manchester City - RB Leipzig (Champions League)

Niet alleen in Lissabon voltrok zich gisteravond een spektakelstuk, bij Sporting - Ajax; ook in Manchester vielen de doelpunten als rijpe appelen van de boom. Manchester City kreeg bezoek van RB Leipzig en opende de score in de zestiende minuut via Nederlander Nathan Aké. Dit was echter pas het begin van alle voetbalpret: toen de stofwolken eenmaal waren opgetrokken, prijkte een 6-3 eindstand op het bord.

Bekijk de samenvatting van Manchester City - RB Leipzig hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Manchester City - RB Leipzig (Champions League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV