Steenrijk, Straatarm gemist? Alleenstaande moeder met drie kinderen leeft haar droom in Istanbul

Steenrijk, Straatarm gemist? Alleenstaande moeder met drie kinderen leeft haar droom in Istanbul

Deze mama en kinderen zijn overdonderd door de luxe in Istanbul. Het armere gezin mocht een week ruilen met de rijke Turkse man Berkant Dural. De alleenstaande moeder keek haar ogen uit in het Turkse apartement van de eigenaar van GlobalHair en genoot enorm van een dag winkelen, een dagje spa en een dagje uit met de kids. Bekijk het Steenrijk, Straatarm-fragment met moeder en kinderen hieronder.

Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:40 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de mooiste fragmenten van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv.

<em>Steenrijk, Straatarm</em> gemist? Alleenstaande moeder met drie kinderen leeft haar droom in <em>Istanbul</em> Deze mama en kinderen zijn overdonderd door de luxe in Istanbul. Het armere gezin mocht een week ruilen met de rijke Turkse man Berkant Dural. De alleenstaande moeder keek haar ogen uit in het Turkse apartement van de eigenaar van GlobalHair en genoot enorm van een dag winkelen, een dagje spa en een dagje uit met de kids. Bekijk het Steenrijk, Straatarm-fragment met moeder en kinderen hieronder. Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:40 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de mooiste fragmenten van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Familie wordt verrast met kappersbeurt: "Droom die uitkomt" (Steenrijk, Straatarm) Bekijk deze video » Kinderdroom komt uit in Steenrijk, Straatarm: "We zijn rijk!" (video) Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Steenrijk, Straatarm gemist? Alleenstaande moeder met drie kinderen leeft haar droom in Istanbul of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV