Zien: Eigenaar van GlobalHair Berkant Dural vraagt om eten bij de buren in Steenrijk, Straatarm

Zien: Eigenaar van GlobalHair Berkant Dural vraagt om eten bij de buren in Steenrijk, Straatarm

De succesvolle ondernemer en eigenaar van GlobalHair Berkant Dural was woensdag 15 september te zien in het televisieprogramma Steenrijk, Straatarm. Berkant heeft goede vriend en zakenpartner Steven Kwik uitgenodigd om hem te vergezellen op dit avontuur.

Luxe in Istanbul
De heren ruilen een week met een alleenstaande vrouw met drie kinderen die het niet breed hebben. Deze mama wordt in deze uitzending overdonderd door de luxe in Istanbul en de mannen zien in hoe het leven is zonder veel geld. Bekijk hieronder het Steenrijk, Straatarm-fragment met Berkant, die eten bij de buren moet vragen.

Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:40 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de mooiste fragmenten van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv.

Zien: Eigenaar van GlobalHair <em>Berkant Dural</em> vraagt om eten bij de buren in <em>Steenrijk, Straatarm</em> De succesvolle ondernemer en eigenaar van GlobalHair Berkant Dural was woensdag 15 september te zien in het televisieprogramma Steenrijk, Straatarm. Berkant heeft goede vriend en zakenpartner Steven Kwik uitgenodigd om hem te vergezellen op dit avontuur. Luxe in IstanbulDe heren ruilen een week met een alleenstaande vrouw met drie kinderen die het niet breed hebben. Deze mama wordt in deze uitzending overdonderd door de luxe in Istanbul en de mannen zien in hoe het leven is zonder veel geld. Bekijk hieronder het Steenrijk, Straatarm-fragment met Berkant, die eten bij de buren moet vragen. Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:40 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de mooiste fragmenten van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Kinderdroom komt uit in Steenrijk, Straatarm: "We zijn rijk!" (video) Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm gemist? Alleenstaande moeder met drie kinderen leeft haar droom in Istanbul Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Eigenaar van GlobalHair Berkant Dural vraagt om eten bij de buren in Steenrijk, Straatarm of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV