Lang Leve de Liefde: Arthur appt door terwijl Margot op bed wacht

Lang Leve de Liefde: Arthur appt door terwijl Margot op bed wacht

Arthur vraagt in Lang Leve de Liefde aan vriend Peter voor wie hij moet kiezen. Hij is druk aan het appen terwijl Margot op bed aan het wachten is. Margot lijkt een tikkeltje geïrriteerd. Bekijk de Lange Leve de Liefde-beelden hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Arthur appt door terwijl Margot op bed wacht Arthur vraagt in Lang Leve de Liefde aan vriend Peter voor wie hij moet kiezen. Hij is druk aan het appen terwijl Margot op bed aan het wachten is. Margot lijkt een tikkeltje geïrriteerd. Bekijk de Lange Leve de Liefde-beelden hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Margot vraagt Mike in Lang Leve de Liefde: "Ga je bij je volgende date in bed liggen?" Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Margot zoent met Mike én Arthur Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde: Arthur appt door terwijl Margot op bed wacht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV