Ali B laat 'foute deel' van z'n leven zien in docu Ali Bouali: vanaf 16 oktober te zien op Videoland

Ali B laat 'foute deel' van z'n leven zien in docu Ali Bouali: vanaf 16 oktober te zien op Videoland

We kennen Ali B, maar wie is Ali Bouali? Voor het eerst vertelt Ali over heftige gebeurtenissen in zijn leven, van verslavingen tot geweld. Ter ere van zijn 40e verjaardag is vanaf 16 oktober de documentaire Ali Bouali te zien. Bekijk een fragment uit de docu hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Ali B</em> laat 'foute deel' van z'n leven zien in docu <em>Ali Bouali</em>: vanaf 16 oktober te zien op Videoland We kennen Ali B, maar wie is Ali Bouali? Voor het eerst vertelt Ali over heftige gebeurtenissen in zijn leven, van verslavingen tot geweld. Ter ere van zijn 40e verjaardag is vanaf 16 oktober de documentaire Ali Bouali te zien. Bekijk een fragment uit de docu hieronder. Lees verder onder de video. Donkere deelAli B schrijft op Instagram bij de beelden: "Één ding is zeker, er speelt zich veel meer af in mijn leven dan de meeste van jullie weten. Net als dat bij jullie waarschijnlijk het geval is. Ik roep al bijna 20 jaar dat het belangrijkste resultaat van mijn carrière is dat ik volledig mijzelf mag zijn. Waar ik achter ben gekomen is dat ik maar een deel van mezelf mag zijn… In deze docu laat ik het andere deel zien. Het donkere deel, het imperfecte deel, het misschien zelfs foute deel maar in ieder geval het menselijke deel..." Bekijk een fragment van de serie Ali Bouali hierboven. De docu Ali Bouali is vanaf 16 oktober te zien op Videoland. Je kunt vanaf dan de mooiste fragmenten van Ali Bouali terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zien: Ali B. onthult geheim van zijn sixpack: "2,5 liter water" Bekijk deze video » Zien: Ali B bij opnames The Voice of Holland met Anouk én haar nieuwe coupe Bekijk deze video »

Donkere deel
Ali B schrijft op Instagram bij de beelden: "Één ding is zeker, er speelt zich veel meer af in mijn leven dan de meeste van jullie weten. Net als dat bij jullie waarschijnlijk het geval is. Ik roep al bijna 20 jaar dat het belangrijkste resultaat van mijn carrière is dat ik volledig mijzelf mag zijn. Waar ik achter ben gekomen is dat ik maar een deel van mezelf mag zijn… In deze docu laat ik het andere deel zien. Het donkere deel, het imperfecte deel, het misschien zelfs foute deel maar in ieder geval het menselijke deel..." Bekijk een fragment van de serie Ali Bouali hierboven.

De docu Ali Bouali is vanaf 16 oktober te zien op Videoland. Je kunt vanaf dan de mooiste fragmenten van Ali Bouali terugkijken via Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ali B laat 'foute deel' van z'n leven zien in docu Ali Bouali: vanaf 16 oktober te zien op Videoland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV