Zien: Hans Teeuwen demonstreert tegen coronapas: "Ik kan er niet mee leven!"

Zien: Hans Teeuwen demonstreert tegen coronapas: "Ik kan er niet mee leven!"

Cabaretier Hans Teeuwen liet onlangs via Instagram weten blij te zijn dat de anderhalvemeter-regel binnenkort dan echt voorbij lijkt te zijn. Over de aangekondigde coronapas is Hans een stuk minder enthousiast. Ook cabaretiers Tisjeboyjay en Theo Maassen zijn niet blij met de coronamaatregelen.

QR-codes
Zie hieronder beelden van Hans die op het Museumplein aan het 'demonstreren' is tegen de coronapas: "Ik demonstreer tegen de coronapaspoorten en de QR-codes. Ik kan er niet mee leven", aldus Teeuwen. Bekijk de hele video van Hans op het museumplein hieronder.

Zien: <em>Hans Teeuwen</em> demonstreert tegen coronapas: &quot;Ik kan er niet mee leven!&quot; Cabaretier Hans Teeuwen liet onlangs via Instagram weten blij te zijn dat de anderhalvemeter-regel binnenkort dan echt voorbij lijkt te zijn. Over de aangekondigde coronapas is Hans een stuk minder enthousiast. Ook cabaretiers Tisjeboyjay en Theo Maassen zijn niet blij met de coronamaatregelen. QR-codesZie hieronder beelden van Hans die op het Museumplein aan het 'demonstreren' is tegen de coronapas: "Ik demonstreer tegen de coronapaspoorten en de QR-codes. Ik kan er niet mee leven", aldus Teeuwen. Bekijk de hele video van Hans op het museumplein hieronder. Bekijk ook Hans Teeuwen: 'Coronapas zit me niet lekker' (video) Bekijk deze video » Video: Bekende Nederlanders reageren gemengd op invoering coronapas Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV