Kijk Celebrity Matchmakers nu op Videoland: Verpest Kevin het nu bij Larissa?

Kijk Celebrity Matchmakers nu op Videoland: Verpest Kevin het nu bij Larissa?

Lukt het de cupido’s Donnie en Edson, Soundos en Rhimou en Pauline en Bo om de perfecte match voor influencer Larissa Bruin te vinden? Kijk nu de eerste twee afleveringen van Celebrity Matchmakers op Videoland en zie alvast een fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

Kijk <em>Celebrity Matchmakers</em> nu op Videoland: Verpest <em>Kevin</em> het nu bij Larissa? Lukt het de cupido’s Donnie en Edson, Soundos en Rhimou en Pauline en Bo om de perfecte match voor influencer Larissa Bruin te vinden? Kijk nu de eerste twee afleveringen van Celebrity Matchmakers op Videoland en zie alvast een fragment hieronder. Lees verder onder de video. SympathiekDonnie en Edson hebben Kevin gevonden voor Larissa. De heren zagen een goede match. Maar tijdens het vragenmoment lijkt het mis te gaan. Komt het nog goed met kandidaat Kevin? Kijk nu de eerste twee afleveringen van Celebrity Matchmakers op Videoland. Je kunt de leukste fragmenten van Celebrity Matchmakers terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Nieuw programma Celebrity Matchmakers vanaf 16 september te zien bij Videoland Bekijk deze video » Soundos El Ahmadi met haar moeder te zien in Celebrity Matchmakers: "We geven goed advies" (video) Bekijk deze video »

Sympathiek
Donnie en Edson hebben Kevin gevonden voor Larissa. De heren zagen een goede match. Maar tijdens het vragenmoment lijkt het mis te gaan. Komt het nog goed met kandidaat Kevin? Kijk nu de eerste twee afleveringen van Celebrity Matchmakers op Videoland.

Je kunt de leukste fragmenten van Celebrity Matchmakers terugkijken via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk Celebrity Matchmakers nu op Videoland: Verpest Kevin het nu bij Larissa? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV