Radio 538: Luister Bjørgens protestlied tegen het 'dansverbod'

Radio 538: Luister Bjørgens protestlied tegen het 'dansverbod'

Bij Op1 zat onlangs MOJO-baas Ruben Brouwer aan tafel. Hugo de Jonge vroeg aan Ruben Brouwer om geen nieuwe dance events meer te organiseren, ook niet wanneer deze evenementen op driekwart van de capaciteit zitten en voor twaalf uur afgelopen zijn: "Eigenlijk werd ons gevraagd om het dansen te verbieden", vertelde Ruben. Dat vraagt om opstand bij het Nederlandse volk. Nu is er een protestlied gemaakt door Bjørgen. Luister het lied onderaan de pagina.

Je kunt de hele uitzending met Ruben Brouwer van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Protestlied tegen dansverbod
Kaj Gorgels liet eerder weten niet akkoord te gaan met het dansverbod en ook zanger Bjørgen ziet het niet zitten. Bjørgen maakt een protestlied tegen het dansverbond. Beluister het lied in de Radio 538-video hieronder.

<em>Radio 538</em>: Luister Bjørgens protestlied tegen het 'dansverbod' Bij Op1 zat onlangs MOJO-baas Ruben Brouwer aan tafel. Hugo de Jonge vroeg aan Ruben Brouwer om geen nieuwe dance events meer te organiseren, ook niet wanneer deze evenementen op driekwart van de capaciteit zitten en voor twaalf uur afgelopen zijn: "Eigenlijk werd ons gevraagd om het dansen te verbieden", vertelde Ruben. Dat vraagt om opstand bij het Nederlandse volk. Nu is er een protestlied gemaakt door Bjørgen. Luister het lied onderaan de pagina. Je kunt de hele uitzending met Ruben Brouwer van Op1 terugkijken via Gids.tv. Protestlied tegen dansverbodKaj Gorgels liet eerder weten niet akkoord te gaan met het dansverbod en ook zanger Bjørgen ziet het niet zitten. Bjørgen maakt een protestlied tegen het dansverbond. Beluister het lied in de Radio 538-video hieronder. Bekijk ook Video: Kaj Gorgels luistert niet naar MOJO-baas Ruben Brouwer en danst erop los Bekijk deze video » Kaj Gorgels gaat met hilarische video tegen politiek in: "Dat zijn nogal aannames hé kale bats!" Bekijk deze video »
Show :
Radio 538: Luister Bjørgens protestlied tegen het 'dansverbod'


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Radio 538: Luister Bjørgens protestlied tegen het 'dansverbod' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV