Geert Wilders over testdwang: "Omdat je niet zo'n stok in je neus wil!"

Geert Wilders over testdwang: "Omdat je niet zo'n stok in je neus wil!"

De Tweede Kamer debatteert vandaag, donderdag 16 september, weer over de maatregelen tegen het coronavirus. Het kabinet heeft laten weten de anderhalve meter-regel te schrappen, maar komt wel met de invoering van een 'coronapas'. Wat vindt Geert Wilders hiervan?

Dwang
Je kunt in Nederland niet meer als ongevaccieerde in een theater komen of een restaurant en dat vindt Geert niet oke. Of je moet je laten testen en daar is Wilders ook tegen: "Allemaal verboden terrein, tenzij je je laat testen terwijl je dat helemaal niet wil. Dus dat is 100% dwang, omdat je drie keer per week niet zo'n stok in je neus wil!", zegt hij boos.

Kijk hieronder het fragment van Geert Wilders tijdens het debat van de Tweede Kamer over de coronamaatregelen.

<em>Geert Wilders</em> over testdwang: &quot;Omdat je niet zo'n stok in je neus wil!&quot; De Tweede Kamer debatteert vandaag, donderdag 16 september, weer over de maatregelen tegen het coronavirus. Het kabinet heeft laten weten de anderhalve meter-regel te schrappen, maar komt wel met de invoering van een 'coronapas'. Wat vindt Geert Wilders hiervan? DwangJe kunt in Nederland niet meer als ongevaccieerde in een theater komen of een restaurant en dat vindt Geert niet oke. Of je moet je laten testen en daar is Wilders ook tegen: "Allemaal verboden terrein, tenzij je je laat testen terwijl je dat helemaal niet wil. Dus dat is 100% dwang, omdat je drie keer per week niet zo'n stok in je neus wil!", zegt hij boos. Kijk hieronder het fragment van Geert Wilders tijdens het debat van de Tweede Kamer over de coronamaatregelen. Bekijk ook Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer over invoering coronapas en coronamaatregelen Bekijk deze video »
Politiek :
Geert Wilders over testdwang: "Omdat je niet zo'n stok in je neus wil!"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Geert Wilders over testdwang: "Omdat je niet zo'n stok in je neus wil!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV