ZIEN: Thierry Baudet woest op Aukje de Vries om negeren serologische testen

ZIEN: Thierry Baudet woest op Aukje de Vries om negeren serologische testen

Met serologische testen kun je laten testen of je antistoffen in je lichaam hebt dus kun je zien of je immuun bent voor corona. Gek genoeg staan we die serologische test niet toe. Thierry Baudet is daar tijdens het debat op donderdag 16 september nogal boos over en vraagt de mening van VVD-er Aukje de Vries. Aukje ontwijkt Thierrys vragen en zegt dat de vragen doorgespeeld worden naar het kabinet.

"Belachelijk!"
Thierry blijft zijn punt herhalen: "Dan kunt u het toch met mij eens zijn. Daar hoef je toch niet voor naar papa en mama in het kabinet te kijken", zegt Baudet geirriteerd. Aukje blijft Baudets vraag negeren: "Ze gaat dus totaal niet in op mijn punt he. Het is een schande, het is toch gewoon belachelijk", zegt hij woest.

Bekijk het fragment met Thierry Baudet over de serologische testen hieronder.

ZIEN: <em>Thierry Baudet</em> woest op <em>Aukje de Vries</em> om negeren <em>serologische testen</em> Met serologische testen kun je laten testen of je antistoffen in je lichaam hebt dus kun je zien of je immuun bent voor corona. Gek genoeg staan we die serologische test niet toe. Thierry Baudet is daar tijdens het debat op donderdag 16 september nogal boos over en vraagt de mening van VVD-er Aukje de Vries. Aukje ontwijkt Thierrys vragen en zegt dat de vragen doorgespeeld worden naar het kabinet. "Belachelijk!"Thierry blijft zijn punt herhalen: "Dan kunt u het toch met mij eens zijn. Daar hoef je toch niet voor naar papa en mama in het kabinet te kijken", zegt Baudet geirriteerd. Aukje blijft Baudets vraag negeren: "Ze gaat dus totaal niet in op mijn punt he. Het is een schande, het is toch gewoon belachelijk", zegt hij woest. Bekijk het fragment met Thierry Baudet over de serologische testen hieronder. Bekijk ook Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer over invoering coronapas en coronamaatregelen Bekijk deze video » Geert Wilders over testdwang: "Omdat je niet zo'n stok in je neus wil!" Bekijk deze video »
Politiek :
ZIEN: Thierry Baudet woest op Aukje de Vries om negeren serologische testen


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: Thierry Baudet woest op Aukje de Vries om negeren serologische testen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV