Bekijk de trailer van Sex Education seizoen 3, vanaf 17 september op Netflix

Bekijk de trailer van Sex Education seizoen 3, vanaf 17 september op Netflix

Dit schooljaar verandert alles. Otis Milburn is de zoon van een sekstherapeute. Samen met de opstandige Maeve Wiley besluit hij om een illegale sekstherapiepraktijk op zijn school te beginnen. In het derde seizoen stoppen de twee met hun praktijk nadat ze ruzie kregen over hun contact over de zomer.

Bekijk de trailer van <em>Sex Education</em> seizoen 3, vanaf 17 september op Netflix Dit schooljaar verandert alles. Otis Milburn is de zoon van een sekstherapeute. Samen met de opstandige Maeve Wiley besluit hij om een illegale sekstherapiepraktijk op zijn school te beginnen. In het derde seizoen stoppen de twee met hun praktijk nadat ze ruzie kregen over hun contact over de zomer. Bekijk de trailer hierboven. Bekijk hier waar je Sex Education kunt streamen. Bekijk ook Sex Education: Huis van Otis wordt bed & breakfast Bekijk deze video » Bekijk de teaser van Sex Education seizoen 3, vanaf 17 september op Netflix Bekijk deze video » Seksuoloog Ellen Laan in Khalid & Sophie over nieuw seizoen Sex Education Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van Sex Education seizoen 3, vanaf 17 september op Netflix

Bekijk de trailer hierboven. Bekijk hier waar je Sex Education kunt streamen.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer van Sex Education seizoen 3, vanaf 17 september op Netflix of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV