Zien: Martien Meiland op stoffenjacht voor eigen sjaal-collectie: "Dit is chateauwaardig"

Zien: Martien Meiland op stoffenjacht voor eigen sjaal-collectie: "Dit is chateauwaardig"

Martien Meiland gaat de mode in. En wat is beter om te verkopen dan iets fijns? Dus worden het sjaals. Zelfs in hartje zomer kan Martien niet zonder. Als ze een beetje opschieten, kan zijn eigen merk nog voor cadeaumaand december worden gelanceerd en loopt straks heel Nederland met een originele Meiland om de nek. Bekijk hieronder beelden uit Chateau Meiland waarin de Meilandjes op stoffenjacht gaan.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Martien Meiland</em> op stoffenjacht voor eigen <em>sjaal-collectie</em>: &quot;Dit is chateauwaardig&quot; Martien Meiland gaat de mode in. En wat is beter om te verkopen dan iets fijns? Dus worden het sjaals. Zelfs in hartje zomer kan Martien niet zonder. Als ze een beetje opschieten, kan zijn eigen merk nog voor cadeaumaand december worden gelanceerd en loopt straks heel Nederland met een originele Meiland om de nek. Bekijk hieronder beelden uit Chateau Meiland waarin de Meilandjes op stoffenjacht gaan. Lees verder onder de video. "Enig"Je kan natuurlijk alles online inkopen, maar stof moet je in het echt zien, voelen en ruiken. En Martien wil zijn eigen designs maken en overleggen met fabrikanten. Dus staat hij naar Milaan, 's werelds modehoofdstad. Erica en Maxime, die deze week bevallen is van een tweede dochter, gaan mee op de korte zakentrip: "Dit is chateauwaardig", zegt Martien bij een stof. Hij vindt alles enig. Bekijk het fragment hierboven. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Martien Meiland boos om spuitende waterpistool: "Doe niet zo vervelend!" Bekijk deze video » Bekijk beelden: Maxime Meiland is bevallen van tweede dochter Vivé Bekijk deze video »

"Enig"
Je kan natuurlijk alles online inkopen, maar stof moet je in het echt zien, voelen en ruiken. En Martien wil zijn eigen designs maken en overleggen met fabrikanten. Dus staat hij naar Milaan, 's werelds modehoofdstad. Erica en Maxime, die deze week bevallen is van een tweede dochter, gaan mee op de korte zakentrip: "Dit is chateauwaardig", zegt Martien bij een stof. Hij vindt alles enig. Bekijk het fragment hierboven.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Martien Meiland op stoffenjacht voor eigen sjaal-collectie: "Dit is chateauwaardig" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV