Pauline Wingelaar over derde zwangerschap: "Misselijk en blaasontsteking" (video)

Pauline Wingelaar over derde zwangerschap: "Misselijk en blaasontsteking" (video)

'Gooische Moeder'-Pauline Wingelaar is voor de derde keer zwanger en vertelt RTL Boulevard hoe blij ze is dat ze na twee jongens nu een meisje krijgt. Wel heeft ze last van een blaasontsteking en is ze erg misselijk. Pauline is op dit moment met Bo te zien in de Videoland-serie Celebrity Matchmakers die vanaf vandaag te zien is op Videoland. Bekijk het interview met Pauline over haar zwangerschap hieronder.

<em>Pauline Wingelaar</em> over derde zwangerschap: &quot;Misselijk en blaasontsteking&quot; (video) 'Gooische Moeder'-Pauline Wingelaar is voor de derde keer zwanger en vertelt RTL Boulevard hoe blij ze is dat ze na twee jongens nu een meisje krijgt. Wel heeft ze last van een blaasontsteking en is ze erg misselijk. Pauline is op dit moment met Bo te zien in de Videoland-serie Celebrity Matchmakers die vanaf vandaag te zien is op Videoland. Bekijk het interview met Pauline over haar zwangerschap hieronder. Bekijk ook Soundos El Ahmadi met haar moeder te zien in Celebrity Matchmakers: "We geven goed advies" (video) Bekijk deze video » Kijk Celebrity Matchmakers nu op Videoland: Verpest Kevin het nu bij Larissa? Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Pauline Wingelaar over derde zwangerschap: "Misselijk en blaasontsteking" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV