Zien: Bewoners reageren geschokt op doodgeschoten automobilist in Boelenslaan

Zien: Bewoners reageren geschokt op doodgeschoten automobilist in Boelenslaan

Afgelopen nacht heeft de politie in Friesland een automobilist doodgeschoten, nadat hij op hen was ingereden met zijn auto. De dader was een 28-jarige man uit Achtkarspelen, waarom hij op de agenten inreed is niet duidelijk. Bewoners van het Friese dorp reageren geschokt op het incident: "We dachten eerst dat het om vuurwerk ging, maar dat bleek later anders te zijn."

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder.

Zien: <em>Bewoners</em> reageren geschokt op <em>doodgeschoten automobilist</em> in Boelenslaan Afgelopen nacht heeft de politie in Friesland een automobilist doodgeschoten, nadat hij op hen was ingereden met zijn auto. De dader was een 28-jarige man uit Achtkarspelen, waarom hij op de agenten inreed is niet duidelijk. Bewoners van het Friese dorp reageren geschokt op het incident: "We dachten eerst dat het om vuurwerk ging, maar dat bleek later anders te zijn." Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Joop Mellée over vermoorde zoon Daan: "Kan niet dat dader onbekend is" Bekijk deze video » Video: Rotterdamse wijk Feijenoord maandagavond opgeschrikt door moord Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Bewoners reageren geschokt op doodgeschoten automobilist in Boelenslaan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV