Pouw-Verweij haalt uit naar Baudet: 'Vaccin is géén experimentele gentherapie'

Pouw-Verweij haalt uit naar Baudet: 'Vaccin is géén experimentele gentherapie'

JA21-Tweede Kamerlid Nicki Pouw-Verweij heeft Thierry Baudet vandaag terechtgewezen in het coronadebat. Baudet betoogde dat de coronavaccins een vorm zijn van ‘experimentele gentherapie’. Pouw-Verweij is naast Kamerlid ook actief als arts en voelde de behoefte om de uitspraken van de FVD-leider te corrigeren.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Pouw-Verweij</em> haalt uit naar <em>Baudet</em>: 'Vaccin is géén experimentele gentherapie' JA21-Tweede Kamerlid Nicki Pouw-Verweij heeft Thierry Baudet vandaag terechtgewezen in het coronadebat. Baudet betoogde dat de coronavaccins een vorm zijn van ‘experimentele gentherapie’. Pouw-Verweij is naast Kamerlid ook actief als arts en voelde de behoefte om de uitspraken van de FVD-leider te corrigeren. Tekst gaat verder onder de video. mRNA VaccinsVolgens Thierry Baudet zijn de mRNA-vaccins tegen het coronavirus een vorm van experimentele gentherapie. Echter vallen de mRNA-vaccins niet onder de medische definitie van gentherapie omdat ze niet tot de kern van een cel komen, en niet het DNA van de ontvanger veranderen. Bekijk het fragment uit het Coronadebat hierboven. Bekijk ook Geert Wilders over testdwang: "Omdat je niet zo'n stok in je neus wil!" Bekijk deze video » ZIEN: Thierry Baudet woest op Aukje de Vries om negeren serologische testen Bekijk deze video »
Politiek :
Pouw-Verweij haalt uit naar Baudet: 'Vaccin is géén experimentele gentherapie'

mRNA Vaccins
Volgens Thierry Baudet zijn de mRNA-vaccins tegen het coronavirus een vorm van experimentele gentherapie. Echter vallen de mRNA-vaccins niet onder de medische definitie van gentherapie omdat ze niet tot de kern van een cel komen, en niet het DNA van de ontvanger veranderen.

Bekijk het fragment uit het Coronadebat hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Pouw-Verweij haalt uit naar Baudet: 'Vaccin is géén experimentele gentherapie' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV