Zien: Thierry Baudet legt uit waarom kabinet verantwoordelijk is voor medische apartheid

Zien: Thierry Baudet legt uit waarom kabinet verantwoordelijk is voor medische apartheid

Thierry Baudet heeft tijdens het coronadebat van 16 september een nogal bijzonder betoog gehouden. De FVD-leider vertelt in zijn betoog dat het kabinet een medische apartheidsstaat heeft gemaakt van Nederland, waarin een duidelijk onderscheid wordt gemaakt tussen eerste- en tweederangsburgers.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Thierry Baudet</em> legt uit waarom kabinet verantwoordelijk is voor <em>medische apartheid</em> Thierry Baudet heeft tijdens het coronadebat van 16 september een nogal bijzonder betoog gehouden. De FVD-leider vertelt in zijn betoog dat het kabinet een medische apartheidsstaat heeft gemaakt van Nederland, waarin een duidelijk onderscheid wordt gemaakt tussen eerste- en tweederangsburgers. Tekst gaat verder onder de video. Baudet op dreefHet is vandaag niet de eerste keer dat Thierry Baudet in de spotlights staat tijdens het coronadebat. Eerder vandaag werd Baudet boos omdat VVD-er Aukje de Vries een vraag over 'serologische testen' ontweek. Later in het debat noemde Thierry de coronavaccins een vorm van experimentele gentherapie, maar JA 21 Tweede Kamerlid Nicki Pouw-Verweij tikte de voorman van Forum al snel op zijn vingers. Bekijk het volledige betoog van Thierry Baudet hierboven. Bekijk ook Verhuizing Tweede Kamer: gaat de vleugel van Thierry Baudet mee? (video) Bekijk deze video » Thierry Baudet gelooft niets van verhaal 9/11: “Kan niet zo gegaan zijn” Bekijk deze video » Zien: Thierry Baudet vindt geel kentekenplaat van auto's lelijk Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: Thierry Baudet legt uit waarom kabinet verantwoordelijk is voor medische apartheid

Baudet op dreef
Het is vandaag niet de eerste keer dat Thierry Baudet in de spotlights staat tijdens het coronadebat. Eerder vandaag werd Baudet boos omdat VVD-er Aukje de Vries een vraag over 'serologische testen' ontweek. Later in het debat noemde Thierry de coronavaccins een vorm van experimentele gentherapie, maar JA 21 Tweede Kamerlid Nicki Pouw-Verweij tikte de voorman van Forum al snel op zijn vingers.

Bekijk het volledige betoog van Thierry Baudet hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Thierry Baudet legt uit waarom kabinet verantwoordelijk is voor medische apartheid of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV