Ali B. eerlijk over verslavingen: ''Gokken, blowen, snuiven en slikken''

Ali B. eerlijk over verslavingen: ''Gokken, blowen, snuiven en slikken''

In de Videoland documentaireserie Ali Bouali laat rapper Ali B. zich van een heel andere kant zien. Achter de schermen is het niet een en al gezelligheid.

Verpesten
Zijn drugsgebruik en privéleven blijkt af en toe een rommeltje te zijn. ''Ik heb zoveel mogelijkheden en wat doe ik? Ik loop te gokken, te blowen, te snuiven, te slikken... Ik ben gewoon mijn tijd aan het verpesten.''

Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard.

<em>Ali B.</em> eerlijk over verslavingen: ''Gokken, blowen, snuiven en slikken'' In de Videoland documentaireserie Ali Bouali laat rapper Ali B. zich van een heel andere kant zien. Achter de schermen is het niet een en al gezelligheid. VerpestenZijn drugsgebruik en privéleven blijkt af en toe een rommeltje te zijn. ''Ik heb zoveel mogelijkheden en wat doe ik? Ik loop te gokken, te blowen, te snuiven, te slikken... Ik ben gewoon mijn tijd aan het verpesten.'' Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard. De docu Ali Bouali is vanaf 16 oktober te zien op Videoland. Je kunt vanaf dan de mooiste fragmenten van Ali Bouali terugkijken via Gids.tv.
Entertainment :
Ali B. eerlijk over verslavingen: ''Gokken, blowen, snuiven en slikken''

De docu Ali Bouali is vanaf 16 oktober te zien op Videoland. Je kunt vanaf dan de mooiste fragmenten van Ali Bouali terugkijken via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ali B. eerlijk over verslavingen: ''Gokken, blowen, snuiven en slikken'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV