Bekijk interview Pieter Omtzigt bij Nieuwsuur: "Niet optimistischer geworden"

Bekijk interview Pieter Omtzigt bij Nieuwsuur: "Niet optimistischer geworden"

Pieter Omtzigt is terug in de Tweede Kamer. Niet als lid van het CDA, maar als zelfstandig Kamerlid. Na een burn-out gaf Omtzigt donderdag (16 september) een exclusief interview aan Nieuwsuur, waarin hij zei "niet optimistischer" te zijn geworden over de Nederlandse politiek terwijl hij thuis op de bank zat.

Lees verder onder de video.

Bekijk interview <em>Pieter Omtzigt</em> bij <em>Nieuwsuur</em>: &quot;Niet optimistischer geworden&quot; Pieter Omtzigt is terug in de Tweede Kamer. Niet als lid van het CDA, maar als zelfstandig Kamerlid. Na een burn-out gaf Omtzigt donderdag (16 september) een exclusief interview aan Nieuwsuur, waarin hij zei "niet optimistischer" te zijn geworden over de Nederlandse politiek terwijl hij thuis op de bank zat. Lees verder onder de video. Gestrekt beenOmtzigt ging er in het interview met Nieuwsuur met gestrekt been in. Zo vindt hij dat Mark Rutte, Sigrid Kaag en Wopke Hoekstra geen zitting moeten nemen in het nieuwe kabinet. Ook vindt Omtzigt het "pijnlijk" dat er al maanden wordt onderhandeld over van alles behalve de inhoud, dat er van de nieuwe bestuurscultuur weinig terechtkomt en dat grote vraagstukken als de woningnood blijven liggen. Bekijk het interview met Pieter Omtzigt in Nieuwsuur hierboven. Je kunt alle afleveringen van Nieuwsuur terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Pieter Omtzigt terug in Tweede Kamer, wordt achtervolgd door pers Bekijk deze video » Video: kritische Pieter Omtzigt sloopt het kabinet tijdens eerste debat Afghanistan Bekijk deze video »
Politiek :
Bekijk interview Pieter Omtzigt bij Nieuwsuur: "Niet optimistischer geworden"

Gestrekt been
Omtzigt ging er in het interview met Nieuwsuur met gestrekt been in. Zo vindt hij dat Mark Rutte, Sigrid Kaag en Wopke Hoekstra geen zitting moeten nemen in het nieuwe kabinet. Ook vindt Omtzigt het "pijnlijk" dat er al maanden wordt onderhandeld over van alles behalve de inhoud, dat er van de nieuwe bestuurscultuur weinig terechtkomt en dat grote vraagstukken als de woningnood blijven liggen.

Bekijk het interview met Pieter Omtzigt in Nieuwsuur hierboven. Je kunt alle afleveringen van Nieuwsuur terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk interview Pieter Omtzigt bij Nieuwsuur: "Niet optimistischer geworden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV