Patrick Laureij in Dit Was Het Nieuws: 'Koning grapte dat hij me het paleis uit zou zetten'

Patrick Laureij in Dit Was Het Nieuws: 'Koning grapte dat hij me het paleis uit zou zetten'

Patrick Laureij vertelde donderdag bij Dit Was Het Nieuws over een ontmoeting die hij had met koning Willem-Alexander: "We stonden buiten de eetzaal een bakkie te doen. Hij stond naast me en had zo'n schoteltje en een kopje koffie en ik maakte een grap en tikte hem op zijn schouder."

'Ik zet je zo uit mijn paleis'
De stand-up comedian wist niet helemaal of dat wel mag, iemand van het koninklijk huis zomaar aanraken. Hij werd daar dan ook direct door de koning op grappige maar duidelijke wijze op geattendeerd: "Niet zo stoer doen he, want dit is mijn paleis en ik zet je er zo uit."

Hieronder zie je een fragment uit Dit Was Het Nieuws van donderdag 16 september. Je kunt ook de hele aflevering van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv.

Patrick Laureij in <em>Dit Was Het Nieuws</em>: 'Koning grapte dat hij me het paleis uit zou zetten' Patrick Laureij vertelde donderdag bij Dit Was Het Nieuws over een ontmoeting die hij had met koning Willem-Alexander: "We stonden buiten de eetzaal een bakkie te doen. Hij stond naast me en had zo'n schoteltje en een kopje koffie en ik maakte een grap en tikte hem op zijn schouder." 'Ik zet je zo uit mijn paleis'De stand-up comedian wist niet helemaal of dat wel mag, iemand van het koninklijk huis zomaar aanraken. Hij werd daar dan ook direct door de koning op grappige maar duidelijke wijze op geattendeerd: "Niet zo stoer doen he, want dit is mijn paleis en ik zet je er zo uit." Hieronder zie je een fragment uit Dit Was Het Nieuws van donderdag 16 september. Je kunt ook de hele aflevering van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Patrick Laureij in Dit Was Het Nieuws: 'Koning grapte dat hij me het paleis uit zou zetten'


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Patrick Laureij in Dit Was Het Nieuws: 'Koning grapte dat hij me het paleis uit zou zetten' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV