Maarten van Rossem verklaart motie tegen Sigrid Kaag in Op1: "Zijn toch niet achterlijk?"

Maarten van Rossem verklaart motie tegen Sigrid Kaag in Op1: "Zijn toch niet achterlijk?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Maarten van Rossem verklaart motie tegen <em>Sigrid Kaag</em> in <em>Op1</em>: &quot;Zijn toch niet achterlijk?&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Maarten van Rossem snapt heel goed dat de Tweede Kamer een motie van afkeuring heeft ingediend tegen Sigrid Kaag. Iedereen herinnert zich nog het debat waarin Mark Rutte een motie van afkeuring kreeg, waarna hij weigerde op te stappen; destijds zei Kaag wél op te stappen als het bij haar zou gebeuren. Volgens Van Rossem heeft de Kamer daar handing op ingespeeld: "Die zijn toch niet achterlijk, of randdebiel?" Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Maarten van Rossem verklaart motie tegen Sigrid Kaag in Op1: "Zijn toch niet achterlijk?"

Maarten van Rossem snapt heel goed dat de Tweede Kamer een motie van afkeuring heeft ingediend tegen Sigrid Kaag. Iedereen herinnert zich nog het debat waarin Mark Rutte een motie van afkeuring kreeg, waarna hij weigerde op te stappen; destijds zei Kaag wél op te stappen als het bij haar zou gebeuren. Volgens Van Rossem heeft de Kamer daar handing op ingespeeld: "Die zijn toch niet achterlijk, of randdebiel?"

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maarten van Rossem verklaart motie tegen Sigrid Kaag in Op1: "Zijn toch niet achterlijk?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV