Op1: Maarten van Rossem snapt niet dat Pieter Omtzigt "de here Jezus zelf" geworden is

Op1: Maarten van Rossem snapt niet dat Pieter Omtzigt "de here Jezus zelf" geworden is

Het zal velen niet ontgaan zijn: CDA-afvallige Pieter Omtzigt is terug in de Tweede Kamer, en hij ging er in het debat over Afghanistan meteen met gestrekt been in. Eén ding begrijpt Maarten van Rossem niet: dat Omtzigt bijna "de here Jezus zelf geworden is" in de Nederlandse politiek. Ook heeft Van Rossem nog een advies voor Omtzigt: "Voeg je niet bij dat gezelschap van zwervende halvegaren." Dus: geen eigen partij.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: Maarten van Rossem snapt niet dat <em>Pieter Omtzigt</em> &quot;de here Jezus zelf&quot; geworden is Het zal velen niet ontgaan zijn: CDA-afvallige Pieter Omtzigt is terug in de Tweede Kamer, en hij ging er in het debat over Afghanistan meteen met gestrekt been in. Eén ding begrijpt Maarten van Rossem niet: dat Omtzigt bijna "de here Jezus zelf geworden is" in de Nederlandse politiek. Ook heeft Van Rossem nog een advies voor Omtzigt: "Voeg je niet bij dat gezelschap van zwervende halvegaren." Dus: geen eigen partij. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. In bescherming nemenVeel Nederlanders zien in Omtzigt inderdaad een soort Messias, de enige die met zijn manier van politiek bedrijven de geloofwaardigheid van het politieke bestel kan redden. Aan tafel bij Op1 vraagt men zich wel af of Omtzigt niet te vroeg is teruggekeerd. Jort Kelder denkt zelfs dat Omtzigt tegen zichzelf in bescherming genomen moet worden, een opmerking waar Van Rossem alleen maar om kan gniffelen: "Psychiatrische zorg bij Op1." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Maarten van Rossem snapt niet dat Pieter Omtzigt "de here Jezus zelf" geworden is

In bescherming nemen
Veel Nederlanders zien in Omtzigt inderdaad een soort Messias, de enige die met zijn manier van politiek bedrijven de geloofwaardigheid van het politieke bestel kan redden. Aan tafel bij Op1 vraagt men zich wel af of Omtzigt niet te vroeg is teruggekeerd. Jort Kelder denkt zelfs dat Omtzigt tegen zichzelf in bescherming genomen moet worden, een opmerking waar Van Rossem alleen maar om kan gniffelen: "Psychiatrische zorg bij Op1."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Maarten van Rossem snapt niet dat Pieter Omtzigt "de here Jezus zelf" geworden is of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV