Op1 gemist? Kabinet kroop door oog van de naald in debat over coronapas

Op1 gemist? Kabinet kroop door oog van de naald in debat over coronapas

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Kabinet kroop door oog van de naald in debat over <em>coronapas</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De kogel is door de kerk: de coronapas gaat er dan toch komen. Met een nipte meerderheid is er in de Tweede Kamer gestemd vóór de invoering van de pas, maar volgens Thomas van Groningen is het nog niet eerder in de coronaperiode voorgekomen dat de meerderheid zo klein was. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Kabinet kroop door oog van de naald in debat over coronapas

De kogel is door de kerk: de coronapas gaat er dan toch komen. Met een nipte meerderheid is er in de Tweede Kamer gestemd vóór de invoering van de pas, maar volgens Thomas van Groningen is het nog niet eerder in de coronaperiode voorgekomen dat de meerderheid zo klein was.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Kabinet kroop door oog van de naald in debat over coronapas of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV