Zien: Reacties na aftreden Sigrid Kaag

Zien: Reacties na aftreden Sigrid Kaag

Sigrid Kaag heeft besloten om op te stappen als minister van buitenlandse zaken, dat maakte ze vandaag in een emotionele toespraak bekend. Na een motie van afkeuring zag ze geen andere optie. De reacties zijn wisselend. Sommigen vinden het jammer, anderen zijn er blij mee.

Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland.

Zien: Reacties na aftreden <em>Sigrid Kaag</em> Sigrid Kaag heeft besloten om op te stappen als minister van buitenlandse zaken, dat maakte ze vandaag in een emotionele toespraak bekend. Na een motie van afkeuring zag ze geen andere optie. De reacties zijn wisselend. Sommigen vinden het jammer, anderen zijn er blij mee. Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland. Bekijk ook Sjuul Paradijs in Khalid & Sophie: ''Dit kabinet maakt fout na fout'' Bekijk deze video » Sigrid Kaag stapt emotioneel op: ''Ik moet de consequenties aanvaarden'' (video) Bekijk deze video » Sigrid Kaag reageert emotioneel op de pers (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Reacties na aftreden Sigrid Kaag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV