Op1 gemist? Freek Vonk vertelt over zijn slangenbeten

Op1 gemist? Freek Vonk vertelt over zijn slangenbeten

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Freek Vonk vertelt over zijn slangenbeten Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Freek Vonk is in zijn carrière regelmatig gebeten door een slang. ''Dat is zeker niet prettig, maar gelukkig was het nooit ernstig.'' Bij Op1 vertelt hij dat er jaarlijks 100 tot 150.000 mensen overlijden aan een gifslang. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Freek Vonk vertelt over zijn slangenbeten

Freek Vonk is in zijn carrière regelmatig gebeten door een slang. ''Dat is zeker niet prettig, maar gelukkig was het nooit ernstig.'' Bij Op1 vertelt hij dat er jaarlijks 100 tot 150.000 mensen overlijden aan een gifslang.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Freek Vonk vertelt over zijn slangenbeten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV