NOS WK-kwalificatie Voetbal Nederland - Tsjechië voorbeschouwing en eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS WK-kwalificatie Voetbal Nederland - Tsjechië voorbeschouwing en eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS WK-kwalificatie Voetbal Nederland - Tsjechië voorbeschouwing en eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voorbeschouwing en om 20:45 uur live verslag van de WK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Tsjechië bij de vrouwen. TicketHet is de eerste wedstrijd in de kwalificatie voor het WK voetbal in 2023. De winnaar van de groep krijgt een ticket voor het toernooi en de nummer twee speelt play-offs. TegenstandersDe Nederlandse vrouwen spelen de komende twaalf maanden tegen IJsland, Tsjechië, Wit-Rusland en Cyprus. De NOS zendt alle duels live op tv uit. Marcel van Roosmalen over huldiging Olympiërs: "Martens en Miedema schoten expres mis" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Voorbeschouwing en om 20:45 uur live verslag van de WK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Tsjechië bij de vrouwen.

Ticket
Het is de eerste wedstrijd in de kwalificatie voor het WK voetbal in 2023. De winnaar van de groep krijgt een ticket voor het toernooi en de nummer twee speelt play-offs.

Tegenstanders
De Nederlandse vrouwen spelen de komende twaalf maanden tegen IJsland, Tsjechië, Wit-Rusland en Cyprus. De NOS zendt alle duels live op tv uit.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op NOS WK-kwalificatie Voetbal Nederland - Tsjechië voorbeschouwing en eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV