Zien: LuckyTV-Sander van de Pavert reageert emotioneel op vertrek Sigrid Kaag

Zien: LuckyTV-Sander van de Pavert reageert emotioneel op vertrek Sigrid Kaag

Sander van de Pavert, het brein achter LuckyTV, moest gisteravond in allerijl een filmpje in elkaar zetten over het vertrek van Sigrid Kaag als minister van Buitenlandse Zaken. Van de Pavert reageert geschokt op het nieuws: "Weet niet zo goed wat ik moet zeggen."

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>LuckyTV</em>-Sander van de Pavert reageert emotioneel op vertrek <em>Sigrid Kaag</em> Sander van de Pavert, het brein achter LuckyTV, moest gisteravond in allerijl een filmpje in elkaar zetten over het vertrek van Sigrid Kaag als minister van Buitenlandse Zaken. Van de Pavert reageert geschokt op het nieuws: "Weet niet zo goed wat ik moet zeggen." Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. Rustig op straatVan de Pavert filmt zichzelf terwijl hij over de uitgestorven straten loopt. Volgens hem willen veel mensen nu thuis bij hun geliefde zijn om dit "verschrikkelijke nieuws" te verwerken. Hij kan zijn emoties nauwelijk in bedwang houden: "Ik wens iedereen heel veel sterkte, ik vind het gewoon echt heel heftig. Alsof ik in een soort horrorfilm beland ben." Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV gemist? Een ongemakkelijke podcast: "Wat voor dier ben jij?" Bekijk deze video » LuckyTV: Willem-Alexander sluit Kroondomein Het Loo om te paintballen Bekijk deze video » LuckyTV: Sigrid Kaag in de clinch met Johan Remkes om koffiecorner: "30.000 euro?" Bekijk deze video »
Humor :
Zien: LuckyTV-Sander van de Pavert reageert emotioneel op vertrek Sigrid Kaag

Rustig op straat
Van de Pavert filmt zichzelf terwijl hij over de uitgestorven straten loopt. Volgens hem willen veel mensen nu thuis bij hun geliefde zijn om dit "verschrikkelijke nieuws" te verwerken. Hij kan zijn emoties nauwelijk in bedwang houden: "Ik wens iedereen heel veel sterkte, ik vind het gewoon echt heel heftig. Alsof ik in een soort horrorfilm beland ben."

Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: LuckyTV-Sander van de Pavert reageert emotioneel op vertrek Sigrid Kaag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV