Video: Lil' Kleine over hoe het nu met Jaimie gaat

Video: Lil' Kleine over hoe het nu met Jaimie gaat

De relatie tussen Lil' Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes is op zijn zachtst gezegd stormachtig te noemen. In welke fase zitten de twee momenteel? "Goed en gelukkig, alles goed met die kleine en met vrouw alles goed", aldus de rapper donderdagavond. Bekijk het fragment uit de Radio 538-show van Barend van Deelen hieronder.

Video: <em>Lil' Kleine</em> over hoe het nu met Jaimie gaat De relatie tussen Lil' Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes is op zijn zachtst gezegd stormachtig te noemen. In welke fase zitten de twee momenteel? "Goed en gelukkig, alles goed met die kleine en met vrouw alles goed", aldus de rapper donderdagavond. Bekijk het fragment uit de Radio 538-show van Barend van Deelen hieronder. Bekijk ook Videoclip Lil' Kleine & Tino Martin 's nachts opgenomen in Amsterdam Bekijk deze video » Koen Kardashian WOEST: 'Ik heb wél contact met Jaimie Vaes en Estelle Cruijff!' (video) Bekijk deze video » Zien: Lil' Kleine afwezig bij regiezitting mishandelzaak in rechtbank Amsterdam Bekijk deze video »
Show :
Video: Lil' Kleine over hoe het nu met Jaimie gaat


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Lil' Kleine over hoe het nu met Jaimie gaat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV