Louise in Lang Leve de Liefde: "Ik heb piemelvrees"

Louise in Lang Leve de Liefde: "Ik heb piemelvrees"

Louise vraagt haar date Shirley of ze alleen op vrouwen valt, aangezien ze daar voor zichzelf vrij zeker van is: "Ik val niet op mannen, ik heb echt piemelvrees. Ik zweer het. Ik houd daar echt niet van." Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Louise in <em>Lang Leve de Liefde</em>: &quot;Ik heb piemelvrees&quot; Louise vraagt haar date Shirley of ze alleen op vrouwen valt, aangezien ze daar voor zichzelf vrij zeker van is: "Ik val niet op mannen, ik heb echt piemelvrees. Ik zweer het. Ik houd daar echt niet van." Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Margot vraagt Mike in Lang Leve de Liefde: "Ga je bij je volgende date in bed liggen?" Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Margot zoent met Mike én Arthur Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Arthur appt door terwijl Margot op bed wacht Bekijk deze video »
TV :
Louise in Lang Leve de Liefde: "Ik heb piemelvrees"

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Louise in Lang Leve de Liefde: "Ik heb piemelvrees" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV