Burn-out André Hazes: Zit hij in Spanje bij Sarah?

Burn-out André Hazes: Zit hij in Spanje bij Sarah?

André Hazes kampt met een burn-out en neemt de komende tijd rust, zo laat zijn management vrijdag weten. De klachten van de zanger zouden te wijten zijn aan de roerige periode waar hij de afgelopen maanden doorheen is gegaan, zowel op zakelijk als op privé-gebied.

Zit Hazes nu ook in Spanje?
Ook Hazes' huidige vriendin Sarah van Soelen kampt met problemen, zo werd deze week bekend. Zij vertrok naar een kliniek in Spanje om daar tot rust te komen en te leren omgaan met de enorme media-aandacht, die ze overigens zelf opzoekt. Volgens de plaaggeest van de twee, gossipverspreidster Yvonne Coldeweijer, is André zijn vriendin inmiddels achterna gereisd, zo laat ze weten op Instagram. Zij lijkt overigens nogal aan het verhaal van Hazes over overmoeidheid te twijfelen: 'Liar', plaatst ze in haar Instastories en dat zou zomaar eens op hem kunnen slaan.

Reacties op burn-out negatief
De reacties op de burn-out van Hazes zijn overigens snoeihard. Veel mensen laten op social media weten het maar onzin te vinden en snappen niet waar zijn vermoeidheid vandaan komt: 'Wie had gedacht dat snuiven en zingen zo vermoeiend kon zijn', aldus ene gyula op de Instagrampagina van Nu.nl. Een ander: 'Ook zo vermoeiend die vakanties of Ibiza.' En: 'Waarvan dan?' Ook op Twitter gaat het los. Een greep uit die reacties zie je hieronder.

Nog geen week geleden leek er overigens nog niks aan de hand, toen André zijn kledingcollectie promootte in onderstaande video

Burn-out <em>André Hazes</em>: Zit hij in Spanje bij Sarah? André Hazes kampt met een burn-out en neemt de komende tijd rust, zo laat zijn management vrijdag weten. De klachten van de zanger zouden te wijten zijn aan de roerige periode waar hij de afgelopen maanden doorheen is gegaan, zowel op zakelijk als op privé-gebied. Zit Hazes nu ook in Spanje?Ook Hazes' huidige vriendin Sarah van Soelen kampt met problemen, zo werd deze week bekend. Zij vertrok naar een kliniek in Spanje om daar tot rust te komen en te leren omgaan met de enorme media-aandacht, die ze overigens zelf opzoekt. Volgens de plaaggeest van de twee, gossipverspreidster Yvonne Coldeweijer, is André zijn vriendin inmiddels achterna gereisd, zo laat ze weten op Instagram. Zij lijkt overigens nogal aan het verhaal van Hazes over overmoeidheid te twijfelen: 'Liar', plaatst ze in haar Instastories en dat zou zomaar eens op hem kunnen slaan. Reacties op burn-out negatiefDe reacties op de burn-out van Hazes zijn overigens snoeihard. Veel mensen laten op social media weten het maar onzin te vinden en snappen niet waar zijn vermoeidheid vandaan komt: 'Wie had gedacht dat snuiven en zingen zo vermoeiend kon zijn', aldus ene gyula op de Instagrampagina van Nu.nl. Een ander: 'Ook zo vermoeiend die vakanties of Ibiza.' En: 'Waarvan dan?' Ook op Twitter gaat het los. Een greep uit die reacties zie je hieronder. Nog geen week geleden leek er overigens nog niks aan de hand, toen André zijn kledingcollectie promootte in onderstaande video Bekijk ook André Hazes sneert naar de media: "Onze relatie in zwaar weer?" (video) Bekijk deze video » Yvonne Coldeweijer slaat terug naar André Hazes & Sarah: "Laat het niet naar je hoofd stijgen" (video) Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Burn-out André Hazes: Zit hij in Spanje bij Sarah? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV