Video: verzwakte Bas van Toor (Bassie) viert 86e verjaardag

Video: verzwakte Bas van Toor (Bassie) viert 86e verjaardag

Bas van Toor, die we natuurlijk allemaal beter kennen als Bassie van Bassie & Adriaan, blaast vrijdag 86 kaarsjes uit. Dat wordt vandaag groots gevierd in zijn woonplaats Vlaardingen, waar een heus defilé aan auto’s en caravans uit de bekroonde televisieserie aan hem voorbij trok.

Adriaan niet aanwezig
Van Toor, wiens gezondheid de laatste jaren helaas te wensen overlaat, moet het tijdens deze bijzondere dag zonder zijn broer Adriaan doen: hij is afwezig vanwege gezondheidsredenen. Gelukkig is zijn vrouw Coby er wel bij en zoals op onderstaande beelden te zien is, genieten de twee volop.

Video: verzwakte Bas van Toor (<em>Bassie</em>) viert 86e verjaardag Bas van Toor, die we natuurlijk allemaal beter kennen als Bassie van Bassie & Adriaan, blaast vrijdag 86 kaarsjes uit. Dat wordt vandaag groots gevierd in zijn woonplaats Vlaardingen, waar een heus defilé aan auto’s en caravans uit de bekroonde televisieserie aan hem voorbij trok. Adriaan niet aanwezigVan Toor, wiens gezondheid de laatste jaren helaas te wensen overlaat, moet het tijdens deze bijzondere dag zonder zijn broer Adriaan doen: hij is afwezig vanwege gezondheidsredenen. Gelukkig is zijn vrouw Coby er wel bij en zoals op onderstaande beelden te zien is, genieten de twee volop. Bekijk ook Aad van Toor: "Gaat helaas niet goed met Bas" (video) Bekijk deze video » Burn-out André Hazes: Zit hij in Spanje bij Sarah? Bekijk deze video »
Show :
Video: verzwakte Bas van Toor (Bassie) viert 86e verjaardag


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: verzwakte Bas van Toor (Bassie) viert 86e verjaardag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV