Video: Opstappen Sigrid Kaag maakt veel los bij collega’s in Tweede Kamer

Video: Opstappen Sigrid Kaag maakt veel los bij collega’s in Tweede Kamer

Gisteravond viel het doek voor D66-leider Sigrid Kaag, ze is zelf opgestapt naar aanleiding van de vele kritiek die zij kreeg op het Afghanistan-dossier. De Tweede Kamer nam gisteren met 78 stemmen voor en 72 stemmen tegen de motie van afkeuring tegen haar en Bijleveld aan. Het opstappen van Kaag maakt veel los bij haar collega's in de politiek.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Opstappen <em>Sigrid Kaag</em> maakt veel los bij collega’s in <em>Tweede Kamer</em> Gisteravond viel het doek voor D66-leider Sigrid Kaag, ze is zelf opgestapt naar aanleiding van de vele kritiek die zij kreeg op het Afghanistan-dossier. De Tweede Kamer nam gisteren met 78 stemmen voor en 72 stemmen tegen de motie van afkeuring tegen haar en Bijleveld aan. Het opstappen van Kaag maakt veel los bij haar collega's in de politiek. Tekst gaat verder onder de video. Kaag maakt veel los"In mijn opvatting moet een minister gaan als het beleid wordt afgekeurd", vertelde Kaag gisteren nadat ze was afgetreden. Lilianne Ploumen liet via Twitter weten 'groot respect' te hebben voor de verantwoordelijkheid die Kaag neemt. Rob Jetten sluit zich bij deze woorden aan, wel is hij blij dat Sigrid actief blijft als D66-partijleider en fractievoorzitter. Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven. Bekijk ook Maarten van Rossem verklaart motie tegen Sigrid Kaag in Op1: "Zijn toch niet achterlijk?" Bekijk deze video » Video: Rutte, Kaag & Hoekstra naar Landgoed De Zwaluwenberg bij Hilversum Bekijk deze video »
Politiek :
Video: Opstappen Sigrid Kaag maakt veel los bij collega’s in Tweede Kamer

Kaag maakt veel los
"In mijn opvatting moet een minister gaan als het beleid wordt afgekeurd", vertelde Kaag gisteren nadat ze was afgetreden. Lilianne Ploumen liet via Twitter weten 'groot respect' te hebben voor de verantwoordelijkheid die Kaag neemt. Rob Jetten sluit zich bij deze woorden aan, wel is hij blij dat Sigrid actief blijft als D66-partijleider en fractievoorzitter.

Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Opstappen Sigrid Kaag maakt veel los bij collega’s in Tweede Kamer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV