Wybren van Haga: "Staat legt medische apartheid op" (video)

Wybren van Haga: "Staat legt medische apartheid op" (video)

Tweede Kamerlid Wybren van Haga, die naar eigen zeggen totaal niet woke is, gelooft nog altijd dat corona niet meer een stevige griep is en grijpt alle kansen aan om het kabinet van zijn mening te doordringen en het coronabeleid door het slijk te halen. Zo ook deze week, tijdens het debat over de invoering van de coronapas, waar zijn partij (BV NL) fel tegen is: "We glijden af naar een situatie waarin de staat medische apartheid oplegt. Ongevaccineerden worden uitgesloten van de samenleving en worden behandeld als melaatsen." Bekijk de video, die Van Haga op Twitter plaatste, hieronder.

<em>Wybren van Haga</em>: &quot;Staat legt medische apartheid op&quot; (video) Tweede Kamerlid Wybren van Haga, die naar eigen zeggen totaal niet woke is, gelooft nog altijd dat corona niet meer een stevige griep is en grijpt alle kansen aan om het kabinet van zijn mening te doordringen en het coronabeleid door het slijk te halen. Zo ook deze week, tijdens het debat over de invoering van de coronapas, waar zijn partij (BV NL) fel tegen is: "We glijden af naar een situatie waarin de staat medische apartheid oplegt. Ongevaccineerden worden uitgesloten van de samenleving en worden behandeld als melaatsen." Bekijk de video, die Van Haga op Twitter plaatste, hieronder. Bekijk ook Wybren van Haga: "Ik ben totaal niet woke" (video) Bekijk deze video » Jinek gemist? Farid Azarkan (DENK) is tegen de coronapas Bekijk deze video »
Nieuws :
Wybren van Haga: "Staat legt medische apartheid op" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wybren van Haga: "Staat legt medische apartheid op" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV