Video: Cancelen shows in Ahoy druppel voor burn-out André Hazes Jr.

Video: Cancelen shows in Ahoy druppel voor burn-out André Hazes Jr.

André Hazes Jr. gaat de komende periode rust houden, hij kampt met een emotionele burn-out en heeft tijd nodig om te herstellen. Het management van Hazes heeft dit inmiddels bevestigd en vertelt dat het cancelen van zijn shows in Ahoy de druppel was voor André.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Cancelen <em>shows in Ahoy</em> druppel voor burn-out <em>André Hazes Jr.</em> André Hazes Jr. gaat de komende periode rust houden, hij kampt met een emotionele burn-out en heeft tijd nodig om te herstellen. Het management van Hazes heeft dit inmiddels bevestigd en vertelt dat het cancelen van zijn shows in Ahoy de druppel was voor André. Tekst gaat verder onder de video. Druppel burn-out HazesVolgens het management is André het gewend om een turbulent leven te leiden, maar door de coronacrisis en ook de veranderingen in zijn leven stond opeens alles op zijn kop. Toch is hij de hele tijd doorgegaan met zijn drukke bestaan, nu is het moment gekomen dat hij pas op plaats maakt en eerst weer helemaal fit wordt. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Zien: Sarah van Soelen kruipt podium Andre Hazes op tijdens optreden Bekijk deze video » Shownieuws: Sarah van Soelen vertrokken naar Spanje voor mentale hulp Bekijk deze video » Yvonne Coldeweijer slaat terug naar André Hazes & Sarah: "Laat het niet naar je hoofd stijgen" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Cancelen shows in Ahoy druppel voor burn-out André Hazes Jr.

Druppel burn-out Hazes
Volgens het management is André het gewend om een turbulent leven te leiden, maar door de coronacrisis en ook de veranderingen in zijn leven stond opeens alles op zijn kop. Toch is hij de hele tijd doorgegaan met zijn drukke bestaan, nu is het moment gekomen dat hij pas op plaats maakt en eerst weer helemaal fit wordt.

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Cancelen shows in Ahoy druppel voor burn-out André Hazes Jr. of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV