Bekijk eerste beelden CHANSONS!: Rob en Matthijs op muzikaal avontuur in Parijs

Bekijk eerste beelden CHANSONS!: Rob en Matthijs op muzikaal avontuur in Parijs

Presentator Matthijs van Nieuwkerk en zanger en presentator Rob Kemps duiken vanavond samen in de wereld van de Franse muziek. Tijdens hun ontdekkingstocht zien we Parijs door de ogen van Rob en Matthijs.

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk eerste beelden <em>CHANSONS!</em>: Rob en Matthijs op muzikaal avontuur in <em>Parijs</em> Presentator Matthijs van Nieuwkerk en zanger en presentator Rob Kemps duiken vanavond samen in de wereld van de Franse muziek. Tijdens hun ontdekkingstocht zien we Parijs door de ogen van Rob en Matthijs. Tekst gaat verder onder de video. Eerste afleveringRob Kemps laat Matthijs van Nieuwkerk de plek zien waar hij ooit vier maanden lang een kamertje huurde om zo de Franse taal goed te leren. Het duo gaat ook langs bij plekken die het leven van Édith Piaf getekend hebben. Het nieuwe programma CHANSONS! is vanaf vrijdag 17 september wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van CHANSONS! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Matthijs Gaat Door gemist? Rob Kemps lyrisch over Franse chansons en Jacques Brel Bekijk deze video » Shownieuws: Rob Kemps (Snollebollekes) dolblij met Talpa-contract Bekijk deze video » René van der Gijp in Veronica Inside: "Gaan nog veel plezier hebben van Rob Kemps" Bekijk deze video »

Eerste aflevering
Rob Kemps laat Matthijs van Nieuwkerk de plek zien waar hij ooit vier maanden lang een kamertje huurde om zo de Franse taal goed te leren. Het duo gaat ook langs bij plekken die het leven van Édith Piaf getekend hebben.

Het nieuwe programma CHANSONS! is vanaf vrijdag 17 september wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van CHANSONS! terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk eerste beelden CHANSONS!: Rob en Matthijs op muzikaal avontuur in Parijs of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV