Zien: Noord-Korea toont beelden van unieke ballistische-raket lancering

Zien: Noord-Korea toont beelden van unieke ballistische-raket lancering

Noord-Koreaanse autoriteiten hebben beelden gedeeld van een raketlancering vanaf een trein. Te zien is hoe vanaf een trein een ballistische raket wordt afgevuurd, het zou de eerste keer zijn dat het op deze manier wordt gedaan. De raket zou 800 kilometer verderop in eigen wateren zijn doel hebben geraakt.

Bekijk de beelden van De Telegraaf hieronder.

Zien: <em>Noord-Korea</em> toont beelden van unieke <em>ballistische-raket</em> lancering Noord-Koreaanse autoriteiten hebben beelden gedeeld van een raketlancering vanaf een trein. Te zien is hoe vanaf een trein een ballistische raket wordt afgevuurd, het zou de eerste keer zijn dat het op deze manier wordt gedaan. De raket zou 800 kilometer verderop in eigen wateren zijn doel hebben geraakt. Bekijk de beelden van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Zien: Noord-Korea kondigt aan kernwapenprogramma flink te vergroten Bekijk deze video » Video: Noord-Korea blaast gebouw in grensdorp Kaesong op Bekijk deze video » Zien: Gigantische langeafstandsraket getoond in Noord-Korea Bekijk deze video »
Buitenland :
Zien: Noord-Korea toont beelden van unieke ballistische-raket lancering


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Noord-Korea toont beelden van unieke ballistische-raket lancering of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV