Vanavond in Flikken Rotterdam: Esther en Dries zwaar in de problemen

Vanavond in Flikken Rotterdam: Esther en Dries zwaar in de problemen

De bloedstollende serie uit Rotterdam is terug op televisie. Vanavond worden hoofdagent Dries van Weelden en hoofdagente Esther Wegereef-Siebelink achterna gezeten door een mysterieuze auto in de haven van Rotterdam. Weten ze te opstappen?

Bekijk het fragment uit Flikken Rotterdam hieronder.

Vanavond in <em>Flikken Rotterdam</em>: Esther en Dries zwaar in de problemen De bloedstollende serie uit Rotterdam is terug op televisie. Vanavond worden hoofdagent Dries van Weelden en hoofdagente Esther Wegereef-Siebelink achterna gezeten door een mysterieuze auto in de haven van Rotterdam. Weten ze te opstappen? Bekijk het fragment uit Flikken Rotterdam hieronder. Seizoen 5 van Flikken Rotterdam is elke vrijdag om 20:40 te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Flikken Rotterdam terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de trailer: Flikken Rotterdam seizoen 5 vanaf 3 september op de buis Bekijk deze video » Op1 gemist? Acteurs Flikken Rotterdam enthousiast over seizoen 5 Bekijk deze video »

Seizoen 5 van Flikken Rotterdam is elke vrijdag om 20:40 te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Flikken Rotterdam terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Flikken Rotterdam: Esther en Dries zwaar in de problemen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV