Video: Drie Nederlanders op lijst meest invloedrijke personen ter wereld

Video: Drie Nederlanders op lijst meest invloedrijke personen ter wereld

Het Amerikaanse tijdschrift Time maakt ieder jaar een lijst met de honderd invloedrijkste mensen op de aarde, dit zijn mensen die voor verandering hebben gezorgd op de wereld. Naast leiders van grote landen, sporters en artiesten, staan er ook drie Nederlanders op de lijst. Politicus Frans Timmermans, wetenschapper Gert Jan van Oldenborgh en advocaat Roger Cox.

Bekijk de video van het NOS Jeugjournaal hieronder.

Video: <em>Drie Nederlanders</em> op lijst meest <em>invloedrijke personen</em> ter wereld Het Amerikaanse tijdschrift Time maakt ieder jaar een lijst met de honderd invloedrijkste mensen op de aarde, dit zijn mensen die voor verandering hebben gezorgd op de wereld. Naast leiders van grote landen, sporters en artiesten, staan er ook drie Nederlanders op de lijst. Politicus Frans Timmermans, wetenschapper Gert Jan van Oldenborgh en advocaat Roger Cox. Bekijk de video van het NOS Jeugjournaal hieronder. Bekijk ook Video: Zo herdenkt Amerika de gebeurtenissen van 9/11 (video) Bekijk deze video » Video: VMA-muziekprijzen voor Billie Eilish, Justin Bieber en Olivia Rodrigo Bekijk deze video » Video: wetenschappers willen mammoet weer tot leven wekken Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Drie Nederlanders op lijst meest invloedrijke personen ter wereld


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Drie Nederlanders op lijst meest invloedrijke personen ter wereld of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV