Khalid & Sophie: ontdekker Zeven Zussen-serie dolblij met Diamanten Boek prijs

Khalid & Sophie: ontdekker Zeven Zussen-serie dolblij met Diamanten Boek prijs

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em>: ontdekker <em>Zeven Zussen</em>-serie dolblij met <em>Diamanten Boek</em> prijs Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Deze week werd voor de tweede keer in de geschiedenis een Diamanten Boek-oorkonde uitgereikt. En dat is dus erg bijzonder. De prijs wordt uitreikt aan een auteur die 500.000 boeken verkoopt van één titel. Aan tafel de ontvanger Sander Krol, de uitgever die de zevendelige boekenreeks ontdekte. "Eigenlijk moet de schrijver, Lucinda Riley, de prijs in ontvangst nemen, maar ze overleed eerder dit jaar." Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie: ontdekker Zeven Zussen-serie dolblij met Diamanten Boek prijs

Deze week werd voor de tweede keer in de geschiedenis een Diamanten Boek-oorkonde uitgereikt. En dat is dus erg bijzonder. De prijs wordt uitreikt aan een auteur die 500.000 boeken verkoopt van één titel. Aan tafel de ontvanger Sander Krol, de uitgever die de zevendelige boekenreeks ontdekte. "Eigenlijk moet de schrijver, Lucinda Riley, de prijs in ontvangst nemen, maar ze overleed eerder dit jaar."

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Khalid & Sophie: ontdekker Zeven Zussen-serie dolblij met Diamanten Boek prijs of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV