Maike Meijer in Khalid & Sophie over de kunst van Caroline Walker: "Watertanden"

Maike Meijer in Khalid & Sophie over de kunst van Caroline Walker: "Watertanden"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Maike Meijer in <em>Khalid &amp; Sophie</em> over de kunst van <em>Caroline Walker</em>: &quot;Watertanden&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Maike Meijer is actrice en schrijver en in de wekelijkse culturele terugblik van Khalid & Sophie vertelt ze over de kunst van Caroline Walker: "Het is alsof je langs de bakker loopt en gaat watertanden." De nieuwe tentoontelling van Caroline Walker is nu te zien in KM21 in Den Haag. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Maike Meijer in Khalid & Sophie over de kunst van Caroline Walker: "Watertanden"

Maike Meijer is actrice en schrijver en in de wekelijkse culturele terugblik van Khalid & Sophie vertelt ze over de kunst van Caroline Walker: "Het is alsof je langs de bakker loopt en gaat watertanden." De nieuwe tentoontelling van Caroline Walker is nu te zien in KM21 in Den Haag.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maike Meijer in Khalid & Sophie over de kunst van Caroline Walker: "Watertanden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV