Rob Goossens twijfelt aan verklaring Sarah van Soelen: "Ze moet misschien afkicken"

Rob Goossens twijfelt aan verklaring Sarah van Soelen: "Ze moet misschien afkicken"

Vanochtend maakte het management van André Hazes bekend dat de zanger een flinke stap terug moet doen. Ook met Sarah van Soelen gaat het niet goed. Daarvoor zou ze naar Spanje gaan, maar Rob Goossens gelooft niet dat ze gewoon op reis gaat: "Ze zou daar kunnen zijn om af te kicken."

Lees verder onder de video.

Rob Goossens twijfelt aan verklaring <em>Sarah van Soelen</em>: &quot;Ze moet misschien afkicken&quot; Vanochtend maakte het management van André Hazes bekend dat de zanger een flinke stap terug moet doen. Ook met Sarah van Soelen gaat het niet goed. Daarvoor zou ze naar Spanje gaan, maar Rob Goossens gelooft niet dat ze gewoon op reis gaat: "Ze zou daar kunnen zijn om af te kicken." Lees verder onder de video. Burn-outHazes kampt met emotionele burn-out klachten en kan de druk niet meer aan. Ook met Sarah van Soelen gaat het momenteel niet goed, al heeft Rob Goossens twijfels bij haar verklaring: "Ze zou een terugslag kunnen hebben. We weten natuurlijk al dat ze eerder moest afkicken van drank en drugs." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Rob Goossens twijfelt aan verklaring Sarah van Soelen: "Ze moet misschien afkicken"

Burn-out
Hazes kampt met emotionele burn-out klachten en kan de druk niet meer aan. Ook met Sarah van Soelen gaat het momenteel niet goed, al heeft Rob Goossens twijfels bij haar verklaring: "Ze zou een terugslag kunnen hebben. We weten natuurlijk al dat ze eerder moest afkicken van drank en drugs."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rob Goossens twijfelt aan verklaring Sarah van Soelen: "Ze moet misschien afkicken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV