Finale Car Wars gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale Car Wars gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale Car Wars gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de finale strijden de vier overgebleven deelnemers met elkaar om de titel van Car Wars. FinalistenRené Froger, Herman den Blijker, Jamie Westland en Robert Doornbos zitten nog in de race. Verschillende onderdelen van de afgelopen afleveringen komen terug in "The Best Of Race". BalonnenraceWie houdt de meeste ballonnen heel tijdens "De Ballonnenrace" en wie rijdt de beste tijd op de meest spannende baan van het seizoen "De Wipeout Baan"? Aan het eind van de aflevering wordt de winnaar van Car Wars bekend. Zien: René Froger laat speelgoedauto platrijden door Monstertruck (Car Wars) Bekijk deze video » ZIEN: Pernille La Lau en Quinty Trustfull racen door de studio Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de finale strijden de vier overgebleven deelnemers met elkaar om de titel van Car Wars.

Finalisten
René Froger, Herman den Blijker, Jamie Westland en Robert Doornbos zitten nog in de race. Verschillende onderdelen van de afgelopen afleveringen komen terug in "The Best Of Race".

Balonnenrace
Wie houdt de meeste ballonnen heel tijdens "De Ballonnenrace" en wie rijdt de beste tijd op de meest spannende baan van het seizoen "De Wipeout Baan"? Aan het eind van de aflevering wordt de winnaar van Car Wars bekend.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Car Wars

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Finale Car Wars gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV