The Voice Senior: Jody Pijper zingt de klassieker Desperado en maakt indruk

The Voice Senior: Jody Pijper zingt de klassieker Desperado en maakt indruk

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Senior van vrijdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Senior van 17 september terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Voice Senior</em>: Jody Pijper zingt de klassieker <em>Desperado</em> en maakt indruk Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Senior van vrijdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Senior van 17 september terugkijken bij Gids.tv. Jody Pijper is een oude bekende voor de coaches van The Voice Senior. Ze was namelijk jarenlang onder andere achtergrondzangeres. Ze zong vanavond Desperado van The Eagels tijdens haar Blind Audition. De coaches vochten om haar, maar ze koos voor Ilse DeLange. The Voice Senior gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Senior terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
The Voice Senior: Jody Pijper zingt de klassieker Desperado en maakt indruk

Jody Pijper is een oude bekende voor de coaches van The Voice Senior. Ze was namelijk jarenlang onder andere achtergrondzangeres. Ze zong vanavond Desperado van The Eagels tijdens haar Blind Audition. De coaches vochten om haar, maar ze koos voor Ilse DeLange.

The Voice Senior gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Senior terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op The Voice Senior: Jody Pijper zingt de klassieker Desperado en maakt indruk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV