The Voice Senior: Ed zingt een Surinaamse versie van Thinking Out Loud van Ed Sheeran

The Voice Senior: Ed zingt een Surinaamse versie van Thinking Out Loud van Ed Sheeran

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Senior van vrijdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Senior van 17 september terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Voice Senior</em>: Ed zingt een Surinaamse versie van <em>Thinking Out Loud</em> van Ed Sheeran Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Senior van vrijdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Senior van 17 september terugkijken bij Gids.tv. Ed Rust maakte vanavond zijn opwachting in The Voice Senior - The Blind Auditions. Ed is een oud-voetballer en hij zingt al zijn hele leven. Eenmaal op het podium maakt hij indruk met een Surinaamse cover van Ed Sheeran: Lobi Wan (Thinking Out Loud). Hij weet drie coaches voor zich te winnen. Je ziet ’t hierboven. The Voice Senior gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Senior terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
The Voice Senior: Ed zingt een Surinaamse versie van Thinking Out Loud van Ed Sheeran

Ed Rust maakte vanavond zijn opwachting in The Voice Senior - The Blind Auditions. Ed is een oud-voetballer en hij zingt al zijn hele leven. Eenmaal op het podium maakt hij indruk met een Surinaamse cover van Ed Sheeran: Lobi Wan (Thinking Out Loud). Hij weet drie coaches voor zich te winnen. Je ziet ’t hierboven.

The Voice Senior gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Senior terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Voice Senior: Ed zingt een Surinaamse versie van Thinking Out Loud van Ed Sheeran of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV